Dienstverlening

Sinds 2003 is Solid Recruitment de specialist in werving & selectie van vastgoedprofessionals. Puttend vanuit een ongeëvenaard netwerk van ruim 14.000 vastgoedprofessionals kunnen wij bemiddelen bij de invulling van vrijwel alle functies in de vastgoedsector. Als marktleider hebben wij dan ook een aantoonbaar trackrecord met betrekking tot het succesvol vervullen van zowel technische, als commerciële en financiële vastgoedvacatures op HBO- en academisch niveau in de volle breedte van de vastgoedsector.

Solid Recruitment kan uw organisatie ondersteunen bij de invulling van zowel structurele- als interim-vacatures:

  1. Structurele vacatures
    De door Solid Recruitment geselecteerde kandidaat treedt rechtstreeks bij u in dienst. Hij/zij krijgt een arbeidsovereenkomst bij uw organisatie en u betaalt Solid Recruitment een eenmalig honorarium voor de bemiddeling.
  2. Interim vacatures
    De door Solid Recruitment geselecteerde kandidaat heeft een arbeidsovereenkomst bij Solid Recruitment of opereert als zelfstandige en wordt op detachering-basis en projectmatig bij uw organisatie ingezet. Op basis van een overeengekomen uurtarief wordt de inzet van de medewerker gefactureerd.

Solid Recruitment voert haar werkzaamheden uit op basis van “no cure, no pay” en wij zijn in staat om u in contact te brengen met de beste vastgoedprofessionals voor uw vacatures. Wenst u een afspraak te maken voor een nadere en persoonlijke toelichting, dan doen wij dat vanzelfsprekend graag!

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Solid Recruitment b.v. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close