Sponsoring | MVO

MVO | Sprinting Sophia

24 mei 2014, op deze foto: Robbert Jan Meerman, Solid Recruitment | Mevrouw Manon Gommers, Stichting Vrienden van het Sophia | Mevrouw Jeanette Baljeu, wethouder Rotterdam | 5e Sprinting Sophia evenement, georganiseerd door Rotaryclub Rotterdam Delfshaven. Daarmee werd 20.000,00 Euro opgehaald voor de Stichting Vrienden van het Sophia. Maar nog belangrijker: meer dan 40 kinderen een onvergetelijke dag weten te bezorgen, ook voor broertjes, zusjes en de ouders. Alle 'Coureurs' & Sponsors heel veel dank!

 

Op zaterdag 25 juni 2016 vindt voor de 7e keer het ‘Sprinting Sophia’ evenement plaats, georganiseerd door Rotaryclub Rotterdam Delfshaven. Ook dit jaar wordt met circa 50 supercars een tourrit georganiseerd voor kinderen uit het Sophia Kinderziekenhuis. Het programma omvat onder andere uit een uitgebreide rit met Ferrari’s, Maserati’s, Mercedessen, Porsches en een Bugatti Veyron. Dit jaar worden wij ontvangen door The Harbour Club te Rotterdam. Solid Recruitment zal zelf deelnemen met de bekende "Solid Mini".

Sprinting Sophia is bedoeld om financiële steun te verwerven voor de door Rotary Delfshaven geselecteerde Goede Doelen. Dit jaar is er gekozen voor de Stichting Vrienden van Sophia en de stichting Dutch CAA Foundation (onderzoek herseninfarcten).

Solid Recruitment is mede-organisator en sponsor van Sprinting Sophia en ondersteunt dit doel met overtuiging. Wilt u meer weten over dit schitterende evenement of wenst u ook een bijdrage te leveren:

Neem contact op met Rotary Club Rotterdam Delfshaven of Robbert Jan Meerman op 06 - 43038330.

Voor meer informatie: www.rcdelfshaven.nl

Sponsoring FRESH Carrière Monitor 2015

Solid Recruitment is sponsor van de FRESH Carrière Monitor 2015. Ook dit jaar onderzoekt FRESH Professionals middels een enquête onder haar leden de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt voor vastgoedprofessionals. Op donderdag 19 november worden de uitkomsten gepresenteerd onder het genot van een hapje en drankje. De inschrijving voor leden van FRESH kan via: www.freshprofessionals.nl
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Solid Recruitment b.v. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close